PZEM Initiatiefnemer van het Energieplein tijdens Contacta

PZEM Initiatiefnemer van het Energieplein tijdens Contacta

Bezoek ons op 5,6 of 7 november 2019 in Goes | Westerscheldehal | Stand 700

Dit jaar zal PZEM ook vertegenwoordigd zijn om zich nadrukkelijk te presenteren als sterke speler op de nationale energiemarkt met haar productie, levering én handelsafdeling voor de (groot)zakelijke markt.  Om dit te realiseren heeft PZEM het initiatief genomen om op de Contacta het energieplein te faciliteren.

Het Energieplein; meer effect uit de energietransitie

Het Energieplein wordt een omgeving waar energie gerelateerde bedrijven hun verhaal vertellen en waar we bezoekers en ondernemers meenemen in de kansen en (on)mogelijkheden die de energietransitie met zich meebrengt. De ambitie van PZEM richt zich o.a. op de uitdagingen van de energietransitie en dat is ook de reden waarom wij het energieplein faciliteren. Vincent Meerman: ‘Wij laten graag op het Energieplein zien wat we voor Zeeuwse ondernemers kunnen be­tekenen. Maar dit doen we niet alleen. Dit doen we samen met o.a. Automotions, Tennet, EPZ, Luximprove, Saman en Energy Port Zeeland.’

Alle deelnemers aan het energieplein willen de bezoekers aan ons plein graag verder helpen. Dit kan via het delen van kennis over energie of het (duurzaam) inkopen van energie. Dit zijn een paar mogelijkheden. Op het Energieplein laten we, samen met de andere ondernemers, ook zien dat er ook via andere manie­ren een start gemaakt kan worden met verduurzaming. Dit kan met: zonnepanelen, led-verlichting, of een elektrisch wagenpark. Concrete oplossingen dus!

WESTERSCHELDEHAL

Bezoek ons en de andere ondernemers op het Energieplein tijdens Contacta. U kunt ons ontmoeten in de Westerscheldehal, locatie 700. Met alle energiegerelateerde bedrijven staan wij voor u klaar!

Toegangskaarten

Wij stellen enkele toegangskaarten beschikbaar voor een bezoek aan het Energieplein tijdens Contacta. Te reserveren via: event@pzem.nl o.v.v. Contacta, bedrijfsnaam, contactpersoon, adresgegevens. Wij sturen uw kaart persoonlijk naar u toe.

Programma Contacta

Met ruim 350 standhouders en 24.000 bezoekers, is Contacta.nl hét jaarlijkse, zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Voor meer informatie over Contacta ga hier naar de bezoekerspagina.