Persberichten

Actuele persinformatie en nieuwsberichten over PZEM

Aandeelhouders PZEM verkopen DELTA Netwerkgroep aan Stedin Groep

De aandeelhouders van de PZEM zijn vandaag, 12 juni 2017,  akkoord gegaan met de verkoop van de Zeeuwse Netwerkholding N.V., inclusief alle dochtervennootschappen en deelnemingen waaronder de Netwerkgroep Infra B.V. (voorheen DELTA Infra B.V.) en de netbeheerder Enduris B.V., samen DELTA Netwerkgroep (DNWG) aan Stedin Groep.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaand persbericht. Heeft u een vraag, stuur  dan uw vraag via e-mail naar: persvoorlichting@pzem.nl

Download hieronder het volledige persbericht.

 

Downloads

Stroometiket 2016

PZEM geeft u en uw afnemers graag inzage in de bronnen waarmee onze elektriciteit is opgewekt. Met een evenwichtige productiemix van gas, wind-, zon en kernenergie stoot PZEM in Nederland verreweg de minste CO2 uit bij het produceren van elektriciteit. Het Stroometiket informeert u over de herkomst van de door PZEM in het voorgaande jaar geleverde elektriciteit.

Raadpleeg het Stroometiket zakelijk hier.

Lancering PZEM

Op 1 maart 2017 is PZEM een feit. PZEM komt door splitsing en herstructurering voort uit het Zeeuwse energiebedrijf DELTA. PZEM heeft drie kerntaken: produceren van energie, handelen in energie en het aanbieden van energieproducten en diensten op de zakelijke markt. Bij PZEM werken experts uit productie, handel en verkoop intensief samen om zoveel mogelijk toegevoegde waarde te creëren voor grootverbruikers. PZEM is een stabiele, betrouwbare, degelijke organisatie in een dynamische energiemarkt.

Meer weten over 'Wat we doen' ga dan naar

Over PZEM

 

Verkoop retail

Op 23 februari is de aandeelhouder van DELTA N.V akkoord gegaan met de verkoop van de Retail-organisatie van DELTA N.V. aan het Zweedse infrastructuurfonds EQT. De overnameprijs is 488 miljoen euro. De transactie vindt plaats met een aandelenoverdracht van DELTA Comfort B.V. (inclusief Delta Kabelcomfort Netten B.V. en ZeelandNet B.V.) aan EQT Infrastructure. DELTA Retail behoudt de namen DELTA en Zeelandnet en blijft gevestigd in Zeeland.

Bekijk hier het volledige persbericht