PZEM in het nieuws

Nieuwsberichten

Energiebedrijf PZEM is uit de rode cijfers

4 Juni 2020. PZEM is uit de rode cijfers. Het Zeeuwse energiebedrijf noteerde vorig jaar een netto winst van bijna 20 miljoen euro. In 2018 moest het nog een verlies van 54 miljoen euro slikken.

PZC - Nieuwsbericht

PZEM stabiele speler op dynamische energiemarkt

11 September 2019 - De ambities van de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM) richten zich op duurzaamheid en de uitdagingen van de energietransitie in ons land.

de Ondernemer - nieuwsonline

PZEM: honderd jaar zekerheid als solide partner in energie

19 September 2019 - In 2017 is opnieuw gekozen voor de naam PZEM. “Een naam die staat voor zekerheid, kwaliteit en dienstverlening op maat”, zo legt directeur Frank Verhagen uit.

Regio in bedrijf - nieuwsonline

Jarig PZEM blaakt weer van het zelfvertrouwen

2 Mei 2019 - Energiebedrijf PZEM bestaat honderd jaar. Maandag hijst het bedrijf een jubileumvlag bij het hoofdkantoor in Middelburg. De vlag in top symboliseert de wederopstanding van PZEM. Het energiebedrijf klimt uit het dal, zeggen algemeen directeur Frank Verhagen en operationeel directeur Niels Unger. Lees meer via onderstaande button> 

PZC - nieuwsbericht

PZEM bestaat vandaag 100 jaar

6 Mei 2019 - De PZEM, de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij, bestaat vandaag op de kop af 100 jaar. Dat werd gevierd met het hijsen van een speciale vlag bij het hoofdkantoor aan de Poelendaelesingel in Middelburg.

Omroep Zeeland - nieuwsbericht 

Jubileumvlag wappert fier bij PZEM

6 mei 2019 - Voor het hoofdkantoor van energiebedrijf PZEM in Middelburg wappert een nieuwe vlag. 

PZC - nieuwsbericht