Werken bij PZEM

Ben jij ambitieus, ondernemend, proactief en wil je jezelf ontwikkelen? Dan is PZEM een passende werkgever voor jou. Bij PZEM kun je solliciteren naar boeiende vacatures of stageplaatsen.

Momenteel hebben wij de volgende vacatures beschikbaar:

Trader 

Asset Optimisation & Trading is verantwoordelijk voor het optimaliseren van de marktwaarde van onze assets. Dit doen we door te handelen in gas, elektriciteit en CO2 op de Noordwest Europese energiemarkt. Als trader ben je werkzaam op onze trade floor. Hier werk je intensief samen met (shift) traders, analisten en risicomanagers. Interesse in deze vacature? Bekijk de volledige inhoud hieronder. 

Bekijk vacature


Technisch Applicatie Specialist en Support

Als Technical Application Specialist en support ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van een aantal specifieke applicaties (voornamelijk Dynamics AX) inclusief de infrastructurele componenten (bijvoorbeeld Scheduling, MSSQL, Microsoft.NET Framework) die specifiek voor deze applicaties nodig zijn. De verantwoordelijkheid ligt bij een zo effectieve en klantvriendelijke ondersteuning. Interesse in deze vacature? Bekijk de volledige inhoud hieronder. 

Bekijk vacature


Senior IT Business Analyst (1,0 FTE)

Als Senior IT Business Analyst ben je werkzaam voor de afdeling IT. De Senior IT Business Analyst zorgt ervoor dat het realiseren van noodzakelijke wijzigingen en innovaties op het gebied van IT, processen, producten en services snel en effectief geïmplementeerd kunnen worden. Daarbij ligt het zwaartepunt bij IT changes en innovatie. 

Bekijk vacature


Senior Quant Analist (1,0 FTE)

Als Senior Analyst werk je bij de afdeling analytics, de “competitive Back-bone’ voor de asset backed optimalisatie en handel van PZEM. De Senior Analyst is actief betrokken bij het vaststellen van de strategie voor de afdeling en ben je verantwoordelijk voor het tijdig realiseren van resultaten binnen gestelde richtlijnen. Daarbij ligt de focus op kwantitatieve modellering  en analyse.

Bekijk vacature


 

Interesse?

Reageer snel door je sollicitatie via e-mail te sturen naar: vacatures@pzem.nl 

Download hieronder de functie waar je voorkeur naar uitgaat: