Energie verkoop Windparken

PZEM biedt u meer mogelijkheden

Risico's beperken en kansen creëren

Bent u ten aanzien van uw financiële resultaat mede afhankelijk van de ontwikkeling van de Nederlandse elektriciteitsprijs? PZEM biedt u een transparante en flexibele oplossing.

De Nederlandse elektriciteitsprijs op de termijnmarkt heeft de afgelopen drie jaar veel beweging laten zien met prijsniveaus tussen 25 en 65 euro per geproduceerde Mega Wattuur. Geneert uw  windpark deels (of geen) inkomsten uit de SDE(+) regeling? En bent u ten aanzien van uw financiële resultaat mede afhankelijk van de ontwikkeling van die Nederlandse elektriciteitsprijs?  

PZEM biedt u een transparante en flexibele oplossing waarbij u kansen kan benutten en risico kan beperken.

Hoe doet u dit?

  • Zet uw energieprijs voor eigen productie op ieder moment vast.
  • Verkoop  via SaxoTraderGo Energy CFD’s tot 3 jaar vooruit op de elektriciteitsmarkt, onafhankelijk van een leverancier

Financieel hedgen via Saxo Bank

In partnership met Saxo Bank biedt PZEM, in haar rol als marketmaker, rechtstreeks toegang tot de groothandelsmarkt via SaxoTraderGO. Een online handelsplatform waarop u financieel elektriciteit tegen de dan geldende marktprijs kan kopen of verkopen.

Lees meer over SaxoTraderGO

Fysieke levering via PZEM

Daarnaast biedt PZEM zich aan als koper van de geproduceerde wind middels een aansluitend spotcontract. PZEM is als ervaren producent, handelaar én leverancier actief op de energiemarkt. Wij begrijpen de dynamiek van de energiemarkt als geen ander en zijn door onze jarenlange ervaring in het opstellen en managen van (wind) PPA’s, in staat om samen met onze experts te gaan voor optimaal succes. Tevens treden wij op als programma verantwoordelijke partij, wij zijn volledig erkend door TenneT.

Waarom PZEM? 

  • PZEM biedt via Saxo Bank toegang tot de groothandelsmarkt
  • PZEM biedt een scherpe prijs voor uw opgewekte elektriciteit via een spotcontract
  • PZEM heeft ervaring met onregelmatige productie en kan daar goed op inspelen
  • PZEM biedt maatwerkoplossingen specifiek voor uw situatie
  • PZEM heeft reeds 100 jaar ervaring in de Nederlandse elektriciteitsmarkt

Contact met ons

Wilt u een persoonlijk aanbod ontvangen of heeft u advies nodig? 

Laat het ons weten