Werken bij PZEM

Neem een kijkje in de keuken van PZEM

Ben jij ambitieus, ondernemend, proactief en wil je jezelf ontwikkelen? Dan is PZEM een passende werkgever voor jou. Bij PZEM kun je solliciteren naar boeiende vacatures of stageplaatsen.

Wij hebben op dit moment de volgende vacatures beschikbaar:

 

Medior Energy Data Analyst

Je bent werkzaam als analist volgens de agile scrum methodiek en werkt nauw samen met BI developers in het development team. Als analist initieer en werk je product backlog items uit. Je ontwerpt standaard rapportages met Power BI. Je bent daarnaast de functionele kennishouder en borger van het PDP en PowerBI. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de functionele adoptie van diverse dashboards.

Bekijk vacature

 

Senior Market Analyst

Als Senior Market Analyst monitor je ontwikkelingen die relevant zijn voor de Westeuropese energiemarkt, je verwerkt deze ontwikkelingen in PZEM’s eigen fundamentele model en ontwikkelt en onderhoudt toekomstige scenario’s met bijhorende lange termijn prijs projecties. Daarnaast gebruik je deze projecties om actief op zoek te gaan naar investerings- en handelsmogelijkheden. Tot slot voorzie je afdeling Trading van advies en analyses waarmee je bijdraagt aan de handelsrestultaten.

Bekijk vacature

 

Open sollicitatie?

Stuur je motivatie via e-mail naar: vacatures@pzem.nl 

 

Downloads