Nederland wordt duurzamer

Er wordt tegenwoordig volop ingezet op zonne- en windenergie. Een prachtige ontwikkeling natuurlijk. Maar ook een uitdaging. Want wat als de zon niet schijnt en de wind niet waait? En hoe houden we onze CO2-impact zo laag mogelijk? Dat doen we door zoveel mogelijk energie te winnen uit wind, zon, aardgas en de verbranding van kippenmest, aardgas en kernenergie.

PZEM is een betrouwbare Zeeuwse energieproducent die tijdens de transitie naar CO2-vrije energiebronnen zorg wil dragen voor betrouwbare levering van schone elektriciteit. Waar het de levering van elektriciteit betreft kiest PZEM voor CO2-vrije nucleaire opwekking. Bij elektriciteit opgewekt uit kernenergie komen namelijk geen broeikasgassen vrij.
Vraag en aanbod afgestemd

Uw vraag stemmen wij perfect af op ons aanbod. In een jaar, een maand of een dag. Dit is onderdeel van de bedrijfsvoering van PZEM. De financiële risico’s die dit met zich meebrengt, dekt u bij ons af door een contract af te sluiten tegen gunstige leveringstarieven en voorwaarden.

Switchgarantie

Overstappen naar een nieuwe zakelijke energieleverancier lijkt misschien een grote en complexe stap. Maar niet bij PZEM. Wij garanderen u een probleemloze overstap naar ons dankzij onze switchgarantie. U ontvangt bij de eerste levering direct de nieuwe (financiële) voorwaarden die we gezamenlijk zijn overeengekomen.

Betrouwbaar en kundig

PZEM is al meer dan 100 jaar een betrouwbare en stabiele factor in de Nederlandse energiemarkt. Dit zie je terug in de vuurtoren als beeldmerk, wat symbool staat voor vertrouwen in de grillige energiemarkt. Het legt bovendien de nadruk op onze stabiele Zeeuwse origine.

Perfecte klantenservice

Bij PZEM doen we er alles aan om onze klanten zich thuis te laten voelen. Daarom geen ingewikkeld telefoonmenu bij ons. En wachttijden hebben we ook al nauwelijks. Sterker nog, we vinden het zelfs fijn als onze klanten ons vragen stellen. Wij zorgen er dan voor dat u altijd een ervaren medewerker aan de lijn krijgt. Iemand met een uitgebreide kennis van de zakelijke energiemarkt.

Persoonlijke online omgeving

Als klant van PZEM krijgt u toegang tot Mijn PZEM. Dit is uw persoonlijke online serviceomgeving die u het leven een stuk makkelijker maakt. Via Mijn PZEM kunt u eenvoudig uw contracten en facturen raadplegen, uw saldo inzien, inzicht krijgen in uw verbruik, iedere dag de laatste marktprijzen inzien, prijsalerts ontvangen of een aansluiting toevoegen of afmelden.

Vraag het aan een van onze specialisten

Heeft u een vraag of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Het is heel eenvoudig. En meestal krijgt u binnen één werkdag al een reactie van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*