Beloning

Je ontvangt een prima aanvangssalaris met doorgroeimogelijkheid. Daar bovenop ontvang je maandelijks een benefit budget. Dit budget kun je naar eigen wens besteden aan arbeidsvoorwaarden naar keuze. Je kunt er bijvoorbeeld extra verlof van aankopen, kiezen voor wat meer financiële ruimte door het uit te laten keren of inzetten voor bijvoorbeeld het fiscaal gunstig aankopen van een fiets. Op deze manier kun je keuzes maken die passen bij je levensfase en de behoeften die daarbij horen.

Verlof en regelingen

Werk je fulltime? Dan heb je per kalenderjaar recht op 20 wettelijke vakantiedagen. Vanuit het benefit budget kun je daar bovenop extra verlof kopen. Omdat we flexibele werktijden hebben, bepaal je zelf op welke tijden je het beste van jezelf geeft.

We hebben met diverse instanties interessante (prijs)afspraken gemaakt, bijvoorbeeld op het gebied van pensioen en ziektekosten. In de meeste gevallen nemen we ook nog eens een deel van je maandelijkse premie voor onze rekening.

Wonen en werken in Zeeland

Werken in Zeeland biedt je veel voordelen. Denk aan filevrij rijden, geen drukte en je werkdag kunnen afsluiten aan de zee. Wist je dat je, waar je ook woont of werkt in Zeeland, overal bijna binnen 15 minuten op het strand bent en dat de huizenprijzen hier aantrekkelijker zijn dan in de randstad? Het onderwijs heeft ook een sprong gemaakt en voor jongeren is het steeds aantrekkelijker wonen.

Zeeland is divers; bruisende binnensteden, grote festivals maar ook een prachtige natuur en mooie stranden. Ontdek hieronder op deze plek wat Zeeland jou te bieden heeft en kijk ook eens op de website van Zeeland.

 

Solliciteer nu en wie weet gaan wij in gesprek!