Wat is het doel?

PZEM is op zoek naar een tijdschema dashboard voor onze Azure Virtual Servers met draaischema. Het doel van deze opdracht is om het bedrijf meer inzicht te geven en grip te krijgen op de kosten om het gebruik van servers te optimaliseren. Gedurende de komende 12 weken gaan de studenten aan de slag met deze opdracht. Dit project biedt niet alleen een uitstekende leermogelijkheid voor de studenten, maar zal ook waardevolle inzichten en voordelen opleveren voor het bedrijf.

Samen werken aan duurzame serveroptimalisatie

PZEM kijkt uit naar de resultaten van deze samenwerking met de HZ  University of Applied Sciences. Het bedrijf is benieuwd hoe de studenten hun vaardigheden en kennis zullen gebruiken om een dashboard te creëren dat het servergebruik stroomlijnt en de kosten verlaagt. Met dit project zet PZEM opnieuw een stap richting een meer duurzame en efficiënte toekomst.

Wij wensen de studenten veel succes voor de komende 12 weken en kijken uit naar de uitkomst. Dit project is een uitstekend voorbeeld van hoe academische instellingen en bedrijven kunnen samenwerken om innovatieve oplossingen te ontwikkelen.

Benieuwd naar het werken bij PZEM?

Ben jij benieuwd naar het werken bij PZEM? Bij PZEM zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste mensen die onze organisatie willen versterken. Neem eens een kijkje bij onze vacatures of onze Werken Bij pagina en ontdek welke interessante mogelijkheden wij te bieden hebben. En wie weet zien wij jou in de toekomst!